top of page
Trær og fjell
IMG_1214.heic

Bianca Nellie Leines

Medlem av DAI-Klubben

Tlf:

+47 

E-post:

Arbeidsområde: Skien / Porsgrunn 

 

Tilbyr tjenester etter ledighet

Litt om oss

Jeg er en 44 år gammel flerbarns mor . Er utdannet helsefagarbeider og har spesialutdannelse innen helse og sosialt arbeid. Jeg har drevet barnehage ut fra mitt eget firma, og tok da videreutdanning som barnehagelærer.  Jeg har administrasjon og ledelse erfaring gjennom å drive egen bedrift. 

I flere år har jeg vært fosterhjem for flere barn, og opparbeidet meg erfaring fra barnevern.

De siste årene har jeg utdannet meg innenfor psykotraumeterapi og traumerelatert dissosiasjon. Jeg har kompetanse innenfor krisehåndtering, vivat-kurs og SOS arbeid.  Jeg ønsker å gå veien til terapihund  utdannelsen . Er særskilt interessert i arbeid med barn og ungdom innenfor psykose lidelser . Jeg er interessert i å forstå terapihundens potensiale for å påvirke psykisk helse hos barn og ungdom. Jeg  ønsker å se på hvordan man bruker terapihund i spesifikke terapisituasjoner, i tillegg til hvordan terapihund brukes for å bedre ulike psykiske plager hos barn og ungdom. I tillegg til hvordan vi kan benytte Terapihund som supplement til allerede etablerte behandlingsmetoder .

 

Goofy ble godkjent besøkshund i Røde kors høsten - 2021. Han har noe ved seg som berører andre mennesker og gjør noe med dem. Et veldig behagelig og elegant vesen som har tilstedeværelse , ømhet , omsorg , trøst og ro til andre .

Terapihund, skolehund, besøkshund

🏅 Navn: Goofy

😎 Kallenavn: % 

📚 Utdanning: Besøkshund 

🐶 Rase: Whippet 

⚖️ Vekt: 22 kg 

🎉 Favoritt øvelse: Løpe , lillebror i midten, ball lek og Rally. 

🔑 Medlem av DAI-klubben

💼 Jobber i Røde kors, besøkshund tjenesten. Er aktiv med besøk på sykehjem og i bolig.

Jobberfaring

Sted/Dato

Sted/Dato

Sted/Dato

Mer informasjon kommer

Mer informasjon kommer

Mer informasjon kommer

bottom of page