top of page
Trær og fjell
Kathrine von Tangen.jpg

Kathrine Hurlen von Tangen

Medlem av DAI-Klubben

Tlf:

+47 98685876

E-post:

Arbeidsområde: Oslo / Bærum / Østfold

 

Tilbyr tjenester onsdag og torsdag mellom 

kl. 10.00-20.00

Litt om oss

Kathrine har flere års erfaring som miljøarbeid med barn og unge. Sammen med Santino har de siden 2020 jobbet på flere ulike barnevernsinstitusjoner. Kathrine er en positiv og utadvendt person som elsker å ha mestring og glede i fokus. Hun er enkel å komme i dialog med og har alltid et sjarmerende smil på lur. Kathrine har videreutdanning innen dyreassisterte intervensjoner i Norge der hun har gått universitetsutdanningen på NMBU med hund, hest og gårdsdyr. I tillegg er hun grunnlegger og daglig leder i Dyreassisterte Tjenester. 

 

Sammen med Santino ønsker de å bidra til en hverdag der barn og unge får en avkobling, får sosial støtte, mulighet til å kunne gi ubetinget kjærlighet samtidig jobbe med å være tydelig i kommunikasjonen og grensesetting. Santino  er en veldig rolig engelsk setter. Han er super kosete inne og veldig aktiv på  tur. Han elsker mennesker og er ekstremt tillitsfull. Han er en skøyer som liker å få andre til å le samtidig som han er veldig  tydelig i kroppsspråket sitt. Det er derfor enkelt å lese hans følelser, forstå hva han mener og bruke dette til å reflektere over eget kroppsspråk.

photo-output 3.JPG

🏅 Navn: Santino

😎 Kallenavn: Klovnen

📚 Utdanning: Terapihund

🐶 Rase: Engelsk Setter

⚖️ Vekt: 21 kg 

🎉 Favoritt øvelse: Hand target

🔑 Medlem av DAI-klubben 

💼 Jobber innen barnevern og med studenter

Jobberfaring

Stendi Barnevern, 2020-nåværende

Utfører tjeneste med ulike barn som bor på institusjon. Fokus under tiltakene  er morsomme aktiviteter, selvregulering og mestringsfølelse. 

Økernhjemmet,2023- nåværende

Besøkt de eldre med demens på Økernhjemmet. Hovedmålet med tiltaket var å bidra til «bedre hverdagsliv» i form av berikende aktiviteter, nærhet og kos.

Høyskolen Kristiania, BI & NMBU, 2021-2023

Tiltat for å redusere eksamenstress blandt studentene. Oppdraget utføres under eksamenstiden der det er fokus på å gi studentene en avkobling. 

Online booking

bottom of page