top of page

Årsavslutning: Et År fyldt med Inspirasjon, Engasjement og Utforskning

Oppdatert: 12. feb.

Skrevet av grunnlegger og daglig leder i Dyreassisterte Tjenester, Kathrine Hurlen von Tangen.Kjære lesere, samarbeidspartnere, medlemmer av DAI-Klubben, kunder og alle våre kjære følgere av Dyreassisterte Tjenester.


Året som har gått har vært en utrolig reise for oss alle, og det er med stor glede og takknemlighet at jeg ønsker å dele noen refleksjoner med dere.

Selskapet har gjennomført sitt første driftsår og året har vært preget av utfordringer, triumfer, og fremfor alt, en konstant strøm av inspirasjon.


Først og fremst vil jeg ta et øyeblikk for å rette en stor takk til alle våre fantastiske team i DAI-Klubben og våre firbeinte kollegaer. Deres engasjement og dedikasjon til å skape livsendrende opplevelser for deltakerne våre har gjort en betydelig forskjell for mange!


Vårt felles mål er å levere ulike dyreassisterte intervensjoner til alle aldersgrupper for å berike livene deres, åpne dører til nye verdener og inspirere til refleksjon.

Dyrenes nærvær har brakt glede og trøst til så mange, og vi er dypt takknemlige for den fantastiske innsatsen disse teamene legger ned hver dag. Takk for at dere gjør verden lysere!


Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram


En klubb i vekst

I løpet av det siste året har DAI-Klubben vokst og utviklet seg til en storslagen klubb. Engasjementet og pådriverkraften til alle medlemmene har vært inspirerende, og det er tydelig at vi alle deler lidenskapen for å utvikle dyreassisterte intervensjoner i Norge.

Det fyller meg med stolthet å kunngjøre at vi nå har over 40 medlemmer i DAI-Klubben.


Jeg vil også gratulere våre to finalister under Dyregallaen som arrangeres i februar 2024. Øystein er nominert som årets ildsjel, og Poppy er nominert som årets dyrehelt. Deres bidrag og engasjement fortjener anerkjennelse, og vi er stolte av å ha slike inspirerende medlemmer i vår klubb.


Ønsker du å bli med på gallamiddagen for å heie frem Øystein og Poppy sammen med oss? Send mail til Kathrine@dyreassistertetjenester.no


Økt oppmerksomhet

På under et år har vi klart å skape betydelig oppmerksomhet gjennom medieomtale, både i Hundesport, ulike podcaster, opptredener på God Morgen Norge og på TV2 Nyhetene. Det er utrolig givende å se at også media er interessert i å fremme fagområdet og de ulike tilbudene som eksisterer. Det finnes et mangfold av ulike helsefremmende tilbud, og på grunn av økt fokus på mental helse ser vi nå også en økt etterspørsel etter aktiviteter som støtter dette.


Målet til Dyreassisterte Tjenester har hele tiden vært å gjøre det enklere for privatpersoner og bedrifter å finne de ulike tilbudene som eksisterer. Ved å dele suksesshistorier, tilbakemeldinger fra kunder og informasjon om tjenestene klarer vi å nå flere deltagere som kan ha nytte av tjenestene våre.


Forretningsutvikling og Samfunnsansvar

Ved avslutningen av året har Dyreassisterte Tjenester tatt et strategisk valg om å intensivere sitt fokus på "Social Impact". Dette initiativet er rettet mot å måle den positive forandringen selskapet skaper og dets bidrag til samfunnets bærekraftige utvikling. Selskapet tar sikte på å integrere ansvarlige og bærekraftige forretningsmetoder som går utover økonomisk suksess og har en positiv innvirkning på samfunnet. Det er flere faktorer som motiverer for dette skiftet, inkludert behovet for et mer langsiktig perspektiv og ønsket om å være en kilde til innovasjon.


For å forsterke dette initiativet, samt utvikle selskapet i riktig retning har vi valgt å etablere et styre bestående av en mangfoldig gruppe enkeltpersoner, hver med unike bidrag.


Alexandra Andresen, med erfaring fra Ferd Systemet og betydelig engasjement innen sosialt entreprenørskap, vil spille en nøkkelrolle i utviklingen av effektive systemer innen "Social Impact".


Styret vil også jobbe aktivt med å utvikle selskapet og identifisere nye samarbeidspartnere. Øystein Johannesen og Ann-Jonette Friberg går inn som ansvarlige for sponsor- og samarbeidsforhold, mens Kristine Kjellstrøm tar på seg ansvaret for utvikling og engasjement i DAI-Klubben.


Styrets leder, meg (Kathrine), vil ikke bare lede styrets arbeid, men også være ansvarlig for søknader og søken etter offentlig støtte.
Praktiske samlinger og kurs

I 2023 gjennomførte vi tre inspirerende fagdager, som fungerte som en katalysator for læring, erfaringsdeling og fellesskapsbygging. Disse dagene har ikke bare vært et forum for kunnskapsutveksling, men har også tiltrukket seg nye medlemmer som ønsker å bli en del av vårt inkluderende fellesskap. Her er alle velkomne uansett sertifisering eller kunnskapsgrunnlag.


Det har også vært økt etterspørsel etter praktiske kurs for de som er interessert i å jobbe på team sammen med hundene sine, enten innen pedagogikk, terapi eller miljøberikende aktiviteter på ulike institusjoner. Med våre erfarne hundeinstruktører, som også praktiserer DAI, har vi utviklet ulike treningssamlinger, åpent for alle.


Denne vinteren og frem til sommeren vil vi derfor arrangere 10 ulike treningssamlinger med ulike tema hver gang. Kursene holdes innendørs i lokaler på Lilleaker i Oslo der første samling starter 11. januar 2024. Under kurskveldene deles gruppen opp i to etter nivå der fokus er morsomme og meningsfulle aktiviteter som kan implementeres inn i arbeidet sammen med andre mennesker. Prisen for hver samling er kun 750 kr, og det er fortsatt tilgjengelige ledige plasser.Takk til alle våre samarbeidspartnere, kunder og følgere

Sist men ikke minst, vil jeg takke alle våre samarbeidspartnere, kunder og følgere. Deres tilbakemeldinger, kommentarer og deltakelse har vært drivkraften bak vår suksess. Vi er takknemlige for at du har valgt å tilbringe tid med oss og heier på vår utvikling.


Takk for et fantastisk år, fylt med historier som har rørt hjerter, utfordret tankesett og formet vår forståelse av verden. Må det kommende året være like fylt av lys, glede og oppdagelser.


Ønsker deg og dine kjære en fin avslutning på dette året og en strålende begynnelse på det nye!Med vennlig hilsen,

Kathrine Hurlen von Tangen

Daglig leder i Dyreassisterte TjenesterTlf: 98 68 58 76

コメント


bottom of page