top of page

Bli med på treningssamling 🐾🦮

Vinteren 2024 starter vi opp med et nytt konsept der du kan bli med på ulike treningssamlinger! Dette er din mulighet til å utforske nye øvelser og triks, med personlig oppfølging og veiledning for å sikre optimal læring og utvikling for både deg og din hund.


Treningssamlingene er utvikler for dere som er helt nye innen dyreassisterte intervensjoner og for dere som har lang erfaring men trenger ny inspirasjon. Gruppen deles i to etter nivå.

Trening av hund innen DAI: Essensiell for Trivsel og Trygghet

I arbeidet med Dyreassisterte Intervensjoner (DAI) står hundene overfor utfordrende oppgaver, derfor er det viktig at de får optimal støtte fra deres hundefører. Individuelt tilpassede øvelser er også nøkkelen for å ivareta hundenes trivsel, da disse firbeinte vennene ikke bare er kolleger, men også betydningsfulle bidragsytere til å skape positive interaksjoner, gi trøst, lese menneskers følelser og reagere støttende.For å lykkes i dette krevende arbeidet, utvikler hundene egenskaper som tålmodighet, ro, og empati, noe som gjør dem i stand til å imøtekomme ulike menneskelige behov på en positiv måte. Kontinuerlig trening er avgjørende for å sikre at våre firbeinte kolleger forblir lykkelige og balanserte.


Gjennom våre treningssamlinger sikrer vi ikke bare trivsel og sikkerhet for hundene, men også meningsfulle og berikende opplevelser for alle involverte. Under trening lærer hundene å oppføre seg rolig og forutsigbart, som dermed skaper et trygt miljø for deltagerne og unngå uventede hendelser.Hvorfor Velge Våre Treningssamlinger?

🐾 Personlig Oppfølging: Med kun fem deltakere per instruktør garanterer vi en intim atmosfære, slik at du og din hund får den individuelle oppmerksomheten dere fortjener.


➡️ Variert Utvalg: Velg mellom individuelle treningssamlinger eller bli med på alle 10 for en grundig gjennomgang av essensielle temaer for besøks- og terapihunder.


Vi skal innom temaer som: Nærkontakt, Hundens HMS i DAI, Søk, Mengdetrening, Apport, Kreative øvelser, Triks & Ballanse, Eventyrsti i skogen og Agility.


🦮 Inspirerende Instruktører: Våre erfarne instruktører, inkludert hovedinstruktør Anna Friberg, PT Kim Yvonne Myrvang, og hundeinstruktør Kristine Kjellstrøm, vil dele praktiske triks som ikke bare gjør hverdagen enklere, men også kan implementeres i dyreassisterte intervensjoner (DAI).


❤️ Positiv Forsterkning: Vi tror på positiv forsterkning som nøkkelen til suksess. Gjennom våre treningssamlinger garanterer vi ikke bare faglig dyktighet, men også en lærerik og positiv opplevelse for både hund og eier.


Priser og Fordeler:

  • Pakke med 10 samlinger: Kr. 6000,- (Kun kr. 600,- per samling)

  • Pakke med 5 samlinger: Kr. 3500,- (Kun kr. 700,- per samling)

  • Enkeltsamlinger: Kr. 750,-


Bonus: Meld Deg På Nå og Dra Fordel av Våre Spesielle Tilbud!

Meld deg på alle 10 samlinger og få 2 GRATIS! Velg 5 valgfrie samlinger og bruk rabattkoden "5samlinger" for kr. 500,- i avslag.


Meld Deg På Nå!

Vi fokuserer på positiv læring, samarbeid, og styrking av ferdigheter for deg og din hund. Bli med på en lærerik reise mot et sterkere bånd og en gladere, mer tilfredsstillende hverdag med din firbente venn!


Velkommen til Dyreassisterte Tjenester, hvor hverdagsmagi skapes gjennom positiv læring! 🐾🐶❤️ 

SE ALLE SAMLINGENE HER:


Comments


bottom of page