top of page

Runar Næss: Ulvemannen med en lidenskap for dyreliv

Runar Næss, en ledende norsk ulveekspert og naturverner, har brukt store deler av sitt liv på å forstå og beskytte ulver og deres levesteder. Med en erfaring som strekker seg tilbake til 1995, har han dypdykket i ulveverdenen og skapt et liv med disse fantastiske skapningene. Hans lidenskap for ulver har ført ham til et engasjement ikke bare for å forstå disse dyrene, men også for å formidle kunnskapen sin til andre.


En sentral del av Runars liv har vært å utforske og forstå dynamikken mellom ulver og mennesker. Hans lange erfaring har gitt ham innsikt i ulveflokkens funksjoner, reglene for menneske-ulv-forhold og viktige forskjeller mellom ulver og våre kjære firbente venner, hundene.Med sitt engasjement for ulvevern har Runar jobbet intenst for å avlive myter og misforståelser om disse majestetiske dyrene. Han har delt erfaringer og kunnskap om sosialisering av ulv i fangenskap, der fokuset på dyrevelferd og respekt for dyrene står i sentrum.


Runar Næss er ikke bare kjent for sitt arbeid med ulver, men han har også en dyp forbindelse med andre dyrearter. For tiden er han engasjert med elefanter på Elephant-Haven, hvor hans engasjement for dyreliv og velferd fortsetter å skinne gjennom.I tillegg til å være en erfaren ekspert og naturverner, er Runar en engasjerende foreleser. Hans presentasjoner er fulle av lidenskap, innsikt og tonnevis av erfaring. Besøkende har opplevd hans evne til å formidle kunnskap og innsikt om ulver og dyreliv generelt på en engasjerende og tankevekkende måte.Nylig har Runar Næss blitt med i DAI-klubben, hvor han fortsetter å dele sin lidenskap og kunnskap om dyreliv med et bredere publikum. Hans dedikasjon til å forbedre forholdet mellom mennesker og dyr gjenspeiles i hans arbeid og engasjement, og hans innsats for å dele kunnskapen sin er uvurderlig.Vi takker Runar Næss for hans utrettelige arbeid og lidenskap for dyreliv, og vi ser frem til å fortsette å lære av hans erfaringer og innsikt i årene som kommer.Har du lyst til å bli med i DAI-Klubben, en nøytral klubb åpen for ALLE som er interessert i å lære med om Dyreassisterte intervensjoner?


Comments


bottom of page