top of page

Terapihuskyene (Oslo, Harestua)


Hundeassistert Aktivitet

  • 45 min
  • 850 norske kroner
  • Sproveien 235, 1454 Fagerstrand

Tjenestebeskrivelse

Anna har gått utdannelsen innen helse-og omsorg og har tidligere jobbet både på boenhet for barn og unge med fysiske og psykiske utfordringer i tillegg til støttekontakt for barn innen autismespekteret. 
Anna er også siden 1999 utdannet hundeinstruktør hos hundeskole med stor vekt på det pedagogiske og instruksjonsteknikk. I tillegg har hun fullført studiene Dyreassisterte Intervensjoner med Hund på NMBU og vært med på 2 EU-prosjekter som både omhandler velferd hos dyrene i jobb, men også hvordan aktivisere spesielt ungdom eller de med fysiske utfordringer.
 Anna sin styrke i denne jobben er at hun er glad i å finne kreative løsninger, spille på lag og bruke humor som et virkemiddel. Hun kan også stille krav der det trengs, men er nok mest glad i å belønne riktige løsninger og så langt det lar seg gjøre ignorere uønsket atferd. 

Med seg på laget har hun 2 hunder av rasen Siberian Husky. Dette er aktive hunder, men som har en ro i denne jobben når det kreves som gjør at det smitter over på bruker. De er veldig tydelige i språket sitt som gjør at de er fine å bruke som eksempler for de som trenger å jobbe med å sette litt grenser for seg selv og å bli nettopp tydeligere i kommunikasjon.

Tuna, som er den eldste er den yndige frøkna med det milde vesenet som gjerne ligger i armkroken i timevis, men som også er glad i å gjøre fysisk aktivitet sammen. Gjerne aktiviteter som gjør at begge må jobbe litt med styrke og balanse. I 2022 ble hun også kåret til «Årets Dyrehelt» under Dyregallaen. Marve er klassens klovn, men som også er så glad i nærhet at han kan få kos i det uendelige. Han elsker å gjøre triks og henter gjerne skoene dine for å få deg med på tur. Marve er alltid til stede og er med sin imponerende størrelse god til å gi økt selvtillit når en kan få denne store karen til å sitte bamse eller snurre rundt med tamburin i munnen.


Avbestillingsregler

Vennligst ta kontakt med oss minst 24 timer i forveien for å kansellere eller flytte timen. Ved senere avbestilling/kansellering blir du belastet for sesjonen.


Kontaktinformasjon

+4798685876

Dyreassistertetjenester@gmail.com

Oslo, Norge


bottom of page