top of page

man. 21. aug.

|

Ullern

Fagdag 21. august

Møt kunnskapsrike kollegaer, bli kjent med nye mennesker på tvers av arter innen DAI. Fire ganger i året samles alle klubbmedlemmer for en fysisk samling. Fagdagen koster kr. 250,- pr medlem for å dekke lokalleie + lett servering. Se mer info lengre ned.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fagdag 21. august
Fagdag 21. august

Tid og sted

21. aug. 2023, 16:00 – 21:30

Ullern, Ørakerveien 30, 0284 Oslo, Norge

Gjester

Om arrangementet

Agenda for fagdagen

16.00 Oppmøte 

17-18.30  Foredrag

18.30 - 19.00 Enkel servering og nytt foredrag

19.00-20.30 Fremvisning av DAI øvelser

20.30-21.30 For de som ønsker å bli lengre for å snakke eller trene hund. 

Det er en stor parkeringsplass utenfor lokalene. Ta med egen hund for dere som ønsker dette. 

FAGDAG 21. august

Kl. 16.00 Vi starter opp med et sosialt opplegg for å bli bedre kjent og presentasjonsrunde. Ansvarlig for denne delen av opplegget er PT, hundeteraput og hundeinstruktør (Kimmy) sammen med hundetrener Ann-Jonette. For dere som har med egen hund skal vi  trene hundenes og menneskenes balanse og styrke. For dere som kommer uten hund kommer vi til å dele oss opp og trene sammen med de hundene som kommer. Ta på dere behaglige klær, denne delen holdes utendørs så lenge været holder. 

Kl. 16.55 Vi går så inn i lokalene for faglig påfyll

Kl. 17-17.30 Foredragsholder Tess Erngren

Tess er grunnleggeren av GoodDog. Hun kommer til å presentere deres  filosofi der hundetrening basseres på etologisk riktige metoder, samtidig som hundeføreren får kunnskap som gir et godt forhold og en velfungerende hverdag. 
Vi legger stor vekt på å tillgodese hundens behov, raseegenskaper og læringspsykologi, uten å gjøre det vanskelig for hundføreren. Det skal være moro å ha hund!

Tess er også ansvarlig for praktisk trening under utdanningen for terapi-, skole og besøkshunder høsten 2023. Ler mer her. 

Hjemmeside

Følg dem på instagram

17.30-18.00 Mari Jacobsen

Mari presenterer en øvelse som kan romme flere ulike dyr og hvordan vi kan observere dyrene og reflektere rundt deres atferd i forhold til vår egen atferd.   Bytoppen trivselsgård har 5 hester som jobber med psykisk helsearbeid hovedsakelig fra bakken.

Mari har en bachelor i oppvekst, skapende aktivitet og helse og en master i tilpasset opplæring (2012). Hun har jobbet som blant annet fritidsleder i kriminalomsorgen og som miljøterapeut med ulike gruppe mennesker. Hun har erfaring med å jobbe med barn og unge, voksne i en vanskelig livssituasjon, mennesker med psykiske utfordringer og mennesker med ulike funksjonshemminger. Hun har jobbet på flere ulike ridesentre med ansvar for stallen og å lede ulike grupper med ulike hesteaktiviteter. Hun har tatt ulike kurs innenfor hesteassistert psykoterapi og mindfullness og har videreutdanning i hesteassisterte intervensjoner på NMBU.

Hjemmeside

Følg dem på instagram

18.00-18.30 Rebecha Kristine Røstum 

Rebecha driver Høstrøen Hest- og Fjellhelse på Røros. Sammen med dyrene, gården og naturen skaper vi rom for gode endringsprosesser for våre deltakere. Rebecha vil under dette foredraget snakke mer om hvordan hun etterstreber å ha en subjektiv tilnærming til sine deltakere til enhver tid og brukermedvirkning er en stor del av tilbudet. De øvelsene som blir best er alltid de som passer deltakerne og hestene/dyrene på gitte tidspunkt. For å klare dette kreves godt faglig håndtverk og en faglig tyngde man lett kan hente frem og anvende i ulike settinger.

Hun har drevet bedriften som selvstendig næringsdrivene i snart 7 år.  Fra å være en Inn På Tunet gård til å bli spesialisert innen Hesteassisterte Intervensjoner og jobbe i tverrfaglig team med spesialister.  

Rebecha har utdanningene Dyreassisterte Intervensjoner og Hesteassisterte Intervensjoner fra NMBU. I tillegg har hun alle kursene til Hest og Helse, helgekurs i HEAL modellen, EAGALA serifisering, Ilka Parent sitt siste symposium, EIT/L1(Equines In Therapy and Learning Level 1) og deltaker på forskningsseminar innen hesteassister psykoterapi på Lundehagen.  Med andre ord, det meste som finnes av etetrutdanning og kurs tilgjengelig i Europa. 

For kontakt ring Rebecha på tlf +47 95009478 eller send en e-post til Hostroen@hotmail.com

Følg dem på Facebook

Følg dem på Instagram

Kl. 18.30-19.00 Enkel servering og foredrag med Dyreassisterte Tjenester mens vi spiser. Det vil serveres vegetarwrap, kaffe/te og litt snaks. 

Kl 19.00 - 20.30 Alle sertifiserte team og de under utdanning presenterer en øvelse de bruker innen DAI. Jobber du med hest eller katt ønsker vi at du presenterer bilder/film av en øvelse som vises på storskjerm (NB! Husk overgang til HDMI kabel eller send materialet til kathrine@dyreassistertetjenester.no).

Del dine egne innsikter, utfordringer og beste praksis med fellesskapet, og dra nytte av å lære fra andres erfaringer. Vi tror at kollektiv intelligens fører til bedre resultater for alle!

NB!

For å delta på fagdagene må man være medlem av DAI-klubben. Ønsker du å delta på fagdagen 21. august for å se om klubben vår kan være noe for deg? Send e-post til kathrine@dyreassistertetjenester.no

Vi ønsker alle velkomne, de som ønsker å utdanne seg, er under utdanning eller ferdig sertifisert. 

MELD DEG INN I DAI-KLUBBEN HER 

https://www.dyreassistertetjenester.no/dai-klubben 

Billetter

  • Fagdag 21. august

    kr 250,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page