top of page
Hesteassistert terapi.jpg

Vår historie

Kathrine von Tangen startet selskapet Dyreassisterte Tjenester i desember 2022 med en visjon om å løse utfordringer privatpersoner og bedrifter møter når de leter etter riktig team innen dyreassisterte intervensjoner (DAI). Hun la merke til at dyktige og faglig kvalifiserte team ikke var tilstrekkelig synlige på markedet. Derfor ønsket hun å etablere et selskap som gjør det enklere for privatpersoner og bedrifter å finne og booke team som tilbyr dyreassisterte tjenester av høy kvalitet, samtidig som de får veiledning for å finne det riktige teamet for sitt oppdrag.

 

På kort tid har selskapet prosjektledet flere større tiltak, både for offentlig og privat sektor. Vi har også gjort det enklere for privatpersoner å booke enkeltsesjoner direkte med våre dyktige team. Vår suksess har ført til at vi nå opplever en betydelig vekst. Teamet vårt blir stadig større, og vi utvider vårt tilbud over hele landet.

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg med å finne det rette dyreassisterte teamet og ser frem til å bidra til ditt velvære og trivsel!

DAI-KLUBBEN

Vi er ikke bare opptatt av å tilby tjenester, men ønsker også å skape et sosialt fellesskap for praktiserende innen DAI. DAI-Klubben er en nøytral klubb der medlemmer fra ulike sertifiseringsordninger kan  utveksle kunnskap, kvalitetssikre praksis og støtte hverandre. Vi tror på kraften av kunnskapsdeling og samarbeid, og derfor ønsker vi å bygge et inkluderende fellesskap hvor alle kan lære og vokse sammen. 

UTDANNING

Vi har inngått et samarbeid med Nordens ledende leverandør av utdanning for terapihunder, skolehunder og besøkshunder. Les mer her

VERDIER

Våre verdier "Kunnskap, respekt & omsorg," er grunnleggende for alt vi gjør. Det viktigste for oss er å skape et trygt og omsorgsfullt miljø for både mennesker og dyr.

Er du sertifisert, eller på vei til å bli det? Da kan du bli med i DAI-klubben. Les mer her

Hvem er vi

bottom of page