top of page
Trær og fjell
IMG_5310.JPG

Ann-Jonette

Medlem av DAI-Klubben

Tlf: 

+47 939 30 945

E-post:

Arbeidsområde: Harestua / Oslo 

 

Tilbyr tjenester ved ledig kapasitet

Litt om oss

Anna har gått utdannelsen innen helse-og omsorg og har tidligere jobbet både på boenhet for barn og unge med fysiske og psykiske utfordringer i tillegg til støttekontakt for barn innen autismespekteret. 
Anna er også siden 1999 utdannet hundeinstruktør hos hundeskole med stor vekt på det pedagogiske og instruksjonsteknikk. I tillegg har hun fullført studiene Dyreassisterte Intervensjoner med Hund på NMBU og vært med på 2 EU-prosjekter som både omhandler velferd hos dyrene i jobb, men også hvordan aktivisere spesielt ungdom eller de med fysiske utfordringer.
Anna sin styrke i denne jobben er at hun er glad i å finne kreative løsninger, spille på lag og bruke humor som et virkemiddel. Hun kan også stille krav der det trengs, men er nok mest glad i å belønne riktige løsninger og så langt det lar seg gjøre ignorere uønsket atferd. 

Med seg på laget har hun 2 hunder av rasen Siberian Husky. Dette er aktive hunder, men som har en ro i denne jobben når det kreves som gjør at det smitter over på bruker. De er veldig tydelige i språket sitt som gjør at de er fine å bruke som eksempler for de som trenger å jobbe med å sette litt grenser for seg selv og å bli nettopp tydeligere i kommunikasjon.

Tuna, som er den eldste er den yndige frøkna med det milde vesenet som gjerne ligger i armkroken i timevis, men som også er glad i å gjøre fysisk aktivitet sammen. Gjerne aktiviteter som gjør at begge må jobbe litt med styrke og balanse. I 2022 ble hun også kåret til «Årets Dyrehelt» under Dyregallaen.

 

Marve er klassens klovn, men som også er så glad i nærhet at han kan få kos i det uendelige. Han elsker å gjøre triks og henter gjerne skoene dine for å få deg med på tur. Marve er alltid til stede og er med sin imponerende størrelse god til å gi økt selvtillit når en kan få denne store karen til å sitte bamse eller snurre rundt med tamburin i munnen.

Terapihund, Skolehund, Besøkshund, Dyreassisterte intervensjoner

🏅 Navn: Marve

😎 Kallenavn: Mørnings børnings

📚 Utdanning: Terapihund

🐶 Rase: Siberian Husky

⚖️ Vekt: 27 kg 

🎉 Favoritt øvelse: Sovne (gjerne på fanget) 

🔑 Medlem av DAI-klubben 

💼 Jobber med ungdom, på høyskolen ved eksamenstress og på sykehjem. Også liten skuespillerspire på si

photo-output 12.JPG

🏅 Navn: Tuna Icecross 

😎 Kallenavn: Tuna Looney Tunes

📚 Utdanning: Terapihund

🐶 Rase: Siberian Husky

⚖️ Vekt: 20 kg 

🎉 Favoritt øvelse: Slalom mellom beina

🔑 Medlem av DAI-klubben 

💼 Jobber med ungdom (mobbing/selvskading), høyskoler ved eksamen, sykehjem, barnehager og vært med i EU prosjekter. 

Online booking

Jobberfaring

SUUV

Økernhjemmet

Stendi

Mer informasjon kommer

Mer informasjon kommer

Mer informasjon kommer

bottom of page