top of page
Trær og fjell
Line Gran Solberg.png

Line Gran Solberg

Medlem av DAI-Klubben

Tlf:

+47 99 27 74 02

E-post:

Arbeidsområde:

Vestfold og Telemark

Om oss 

Jeg, Line Gran Solberg, har en faglig bakgrunn som barnehagelærer, med etterutdanning innen spesialpedagogikk, fritidspedagogikk og foreldreveiledning. Med over 30 års erfaring har jeg arbeidet og samarbeidet med barn, ungdom og voksne gjennom ulike utfordrende faser i livene deres.

Jeg er av den oppfatning at en av "nøklene til et godt samarbeid" ligger i evnen til å være en rolig, trygg og tydelig person. Jeg legger vekt på å kunne se "bak en atferd" og være en stabil base i relasjonene med andre personer, som også samsvarer med prinsippene til Circle of Security (COS).

Bonnie er ei allsidig frøken som er med på det meste…hun bader og dykker like gjerne i basseng som i sjøen og elsker å være med på SUPbrettet om sommeren. Bonnie er en Portugisisk Vannhund og vi kaller ofte rasen for Portis. Dette er en meget gammel rase og de er avlet til å apportere og dykke i vann - de var fiskerens beste «redskap» ombord på fiskebåtene i Portugal på 1700 tallet. Vannarbeidet er derfor kjerneaktiviteten til rasen - en egenskap som er utviklet gjennom flere hundre år på Portugals kyst.
 

Bonnie liker godt å søke etter både godbiter og innlærte lukter som bjørk, anis, kryddernellik og veggdyr. Hun konkurrerer i Nosework - og som de fleste andre hunder så elsker hun å bruke nesa si.

 

Hun er ei sosial frøken som gjerne gjør noen trix for en godbit eller to.

Jobberfaring

Utdannelse:

Line er utdannet vannarbeidinstruktør og holder vanntreninger for andre portiser og deres eiere for avd Vestfold og Telemark. Hun er også aktiv i raseklubben for Portugisisk Vannhund og synes det er viktig at Portisen for være aktiv i det miljøet de er avlet opp til å «arbeide» i.

bottom of page