top of page
Trær og fjell
IMG_2165.JPG

Marie Myhrvold Bakke

Medlem av DAI-Klubben

Tlf:

+47 99 46 98 21

Arbeidsområde: Oslo / Bærum / Asker

 Ledig kapasitet mandager og tirsdager mellom 10-14

Litt om oss

Marie er utdannet idrett- og friluftspedagog, og har videreutdanning som friluftsterapeut med spesialisering innen DAI med hund og hest. Sammen med sine 2 superhelter tilbyr de et lavterskel gruppetilbud for voksne som sliter med stress, angst og utbrenthet samt individuelt opplegg til unge som sliter med angst knyttet til skole. Disse tilbudene drives primært fra gården. I tillegg gjør Jotka (hunden) og Marie hjemmebesøk hos eldre.

Marie trives godt når hun kan gjøre andres dag litt bedre, og arbeider mye med mestring og motivasjon. I sitt arbeid har hun hatt Jotka med og utdannet henne til servicehund. Med Jotka på jobb er det viktig at både hun og bruker opplever mestring. Våren 2024 er hun i tillegg ferdig utdannet livsstyrketrener. Marie bor på en gård i Asker og tar imot kunder der, eller hun reiser hjem til de som har behov for det. 

Hunden Jotka

Jotka er en veldig avbalansert og hyggelig husky som trives godt på jobb. Hun er veldig rolig av natur, elsker kos og trives godt når hun har oversikt over flokken sin. Hennes evne til å lese både 2 og 4 beinte er helt spesiell, og gjør at hun skaper trygge og gode relasjoner med de hun møter. Hun liker å være der ting skjer og vier alle arbeidsoppgaver full oppmerksomhet, og hviler med god samvittighet når hun ikke er på jobb. Jotka har erfaring med barn og ungdom med sosiale utfordringer, ungdom med angst, voksene som sliter med utbrenthet, og eldre. 

DAT : Jotka har en spesiell evne til å forstå hvilke energinivå de hun er sammen med har behov for fra henne. Hun er med for å hilse og få/gi kos, og slapper lett av. Hun kan gjøre enkle rolige øvelser innendørs tilpasset ulike behov. Eksempelvis kan hun spille bowling og avdekke ulike oppgaver hun og bruker kan gjøre. Og hun engasjerer seg gjerne i mer energisk aktivitet utendørs. Vi jobber med å lese kroppsspråk, og tolke atferd og ulike behov. Det er viktig for oss å skape gode relasjoner og bidra til mestringsopplevelser.

 

DAP: Gjennom arbeid på gården jobber vi tverrfaglig. Her handler det om å jobbe med samarbeid og utvikling av sosiale ferdigheter, samtidig som vi trekker inn andre faglige mål. Jotka er blandt annet engasjert i arbeid med grønnsakshagen, blomster og snømåking.

 

DAA: Jotka kommer gjerne på hjemmebesøk og får/gir kos. Kan gjerne være med på tur og aktivisere på andre måter. Gjennom intervensjonen vil vi sette av tid til å hilse og kartlegge dagsform og legge en plan for hvilke behov bruker har den aktuelle dagen. 

 

-Det man vil, det får man til!

https://www.mariebakke.no/

 

  • Instagram
  • Facebook

Jobberfaring

bottom of page