top of page
Trær og fjell

Nina E. Olsen

Medlem av DAI-Klubben

Tlf:

+47 958 55 656

E-post:

Arbeidsområde: Oslo / Bærum

 

Tilbyr tjenester etter ledighet, ta kontakt.

Litt om oss

Nina Elisabeth Olsen er utdannet klinisk barnevernpedagog med videreutdanning innen psykisk helse. Hun har over 25 års erfaring fra barnevernsarbeid hvor hun har jobbet med samtaler, utredning, veiledning og tiltak for barn og familier. Hun har mye erfaring fra tilknytningsproblematikk. Hun har jobbet med barn med særlige behov. Siste årene har fokuset vært på hund og aktiviteter med dem. Nina er rolig, blid og liker å omgås folk i alle aldre.

 

Nina har hatt hund i mange år, og hun har i dag hundene Bosse (f. 2016) og Bertil (f.2021) som begge er av rasen Basset Hound. Begge er sertifiserte dyreassisterte tjenestehunder og godkjente besøkshunder gjennom Røde Kors 

 

Bosse er veldig rolig, avbalansert og tilstedeværende hund. Han har fokus på de rundt seg, og er god på nærhet og trøst. Han er glad i folk og gir uttrykk for det. 

Han har en fremtoning som gleder de rundt seg. Bosse er arbeidsvillig og setter pris på godbiter. Bosse har hatt oppdrag på sykehjem og for eldre siden 2019. Han har også hatt oppdrag for studenter. Bosse trives både med enkeltpersoner og i grupper.

Bosse er allsidig og har gått på agilitykurs, og han brukes også på jakt.

 

 

Bertil er snill, god og trygg – alltid glad. Han er livlig, har energi og er en humørspreder. Han er sosial og veldig glad i folk og elsker kos og klapp. Han trives med at det skjer ting og er veldig motivert for å gjøre aktiviteter mot å få en godbit. Han stortrives ute på tur. Bertil trives med både enkeltpersoner og i grupper. Bertil har en veldig god nese, og han er godkjent for ettersøk på vilt og brukes også på jakt.

på jakt.

🏅 Navn: Lulubelle Shipshape 😎 Kallenavn: Bosse 📚 Utdanning: Besøkshund  🐶 Rase: Basset hound ⚖️ Vekt: 30 kg  🎉 Favoritt øvelse: Danse 🔑 Medlem av DAI-klubben  💼 Jobber med studenter, barnevern og eldre

🏅 Navn: Lulubelle Shipshape

😎 Kallenavn: Bosse

📚 Utdanning: Besøkshund 

🐶 Rase: Basset hound

⚖️ Vekt: 30 kg 

🎉 Favoritt øvelse: Danse

🔑 Medlem av DAI-klubben 

💼 Jobber med studenter, barnevern og eldre 

🏅 Navn_ Latroonis Koko 😎 Kallenavn_ Bertil  📚 Utdanning_ Besøkshund  🐶 Rase_ Basset ho

🏅 Navn_ Latroonis Koko

😎 Kallenavn_ Bertil  

📚 Utdanning_ Besøkshund  

🐶 Rase_ Basset hound

⚖️ Vekt_ 31 kg  

🎉 Favoritt øvelse_ Danse  

🔑 Medlem av DAI-klubben  

💼 Jobber med studenter, barnevern og eldre. Er også godt engasjert inn

Jobberfaring

1987-90 Haukåsen skole og barnehage, assistent for barn med særlige behov

1990-93 miljøarbeider avlastningsbolig, deltid som saksbehandler Tøyen Sosialsenter

1993- 2013 Asker barneverntjeneste; akutt og utredningsarbeid, saksbehandling, tiltaksarbeid, adopsjon, fosterhjem, kursvirksomhet o.a.

2013-2017 Konsulent for Insedit barn og familie; oppdrag innen barne – og familievern og adopsjon.

2017- 2020 Koordinator for Home-Start Familiekontakten Asker: utredning av småbarnsfamiliers behov for hjelp, kursing og koordinering av frivillige som bistår barnefamilier.

2020 – Hjemmeværende hundemamma med fokus på utdanning og aktiviteter for hundene.

bottom of page