top of page

Vi starter opp avdeling i Vestfold

Oppdatert: 1. mai 2023

Dyreassisterte Tjenester ønsker at flest mulig mennesker i alle aldre skal få gleden av helsefremmende tiltak med dyr, og at dette skjer på en sikker måte som ivaretar menneskelig behov og dyrevelferd.


Nå utvider vi selskapet og starter opp lokal avdeling i distriktet Vestfold, med Kristine Kjellstrøm som leder.Har du utdanning innen dyreassisterte intervensjoner og ønsker å bli en del vårt tverrfaglige team der du kan få jobbmuligheter? Ta kontakt. (dyreassistertetjenester@gmail.com)

Kristine Kjellstrøm Kristine brenner for å kunne gjøre en forskjell for andre, spesielt de som trenger det lille ekstra. Kristine er oppvokst og bor i Holmestrand. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og har tatt fagskolen "barn med særskilte behov". Kristine har drevet med agility, nosework og fullført trinn 1 av hundeinstruktør utdanning fra innlandet hundesenter, samt DAI utdanningen ved NMBU. I tillegg til å drive avdelingen vår i Vestfold, jobber Kristine på ungdomsskole. Trening av hund Som hundetrener har Kristine alltid fokus på at det skal være gøy for både hund og menneske. Hun er opptatt av å styrke relasjonen med hunden, og belønning er viktig for å få til dette. Kristine holder kurs i søk og agility hver onsdag hos Rikke Svele med "Hund i hjerte" i Holmestrand. Kristine tilbyr også privattimer. Dyreassisterte intervensjoner I tillegg til å sitte med et nettverk av sertifiserte team som tilbyr ulike tiltak innen dyreassisterte intervensjoner, tilbyr Kristine intervensjoner sammen med hunden sin Trixi. Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.


Hilsen Kristine og resten av teamet i Dyreassisterte Tjenester.
Oversikt over Telemark og Vestfold

Comments


bottom of page