top of page
Trær og fjell
357069991_2195477267304777_1432649855083758367_n.jpg

Susanne Rueness Larsen

Medlem av DAI-Klubben

Tlf:

+47 93250744

Arbeidsområde: Agder

Ledig kapasitet etter avtale

Litt om oss

Jeg er 34 år gammel, gift og bosatt i Kristiansand. I tillegg til våre to sønner har vi også en hundeflokk som består av to golden retrievere, en border collie og en kongepuddel. 

 

Reisen min startet allerede da jeg var 19 år gammel. Jeg fikk min første egne hund da jeg var 16, og da jeg i en alder av 19 fant ut jeg ville bli lærer begynte reisen. Hvordan få hund inn i skolen? 

 

På alle praksisplasser snakket jeg med ledelsen, samt hadde med egen hund og viste litt av mine tanker og ideer. Jeg holdt litt foredrag om temaet på noen skoler, og så førte det ene til det andre. 

 

Jeg har alltid vært opptatt av kvalitetssikre, og det å "skyndte seg sakte". Dette har til slutt gitt gode resultater, og nå jobber hundene både i skolen og på sykehus. 

 

I tillegg til å være lærer og terapihundfører på syehuset, er jeg utdannet hundeinstruktør, og jeg holder jevnt over 2 kurs i uken. Jeg er utdannet gjennom NKK, NJFF, Den Norske Terapihundskolen og sertifisert Fear Free trener. Ellers elsker jeg å lære nye ting, så det å videreutdanne meg eller gå kurs vil jeg fortsette med når tiden strekker til. 

 

Jeg elsker også alt av hundesporter, og driver aktivt med rallylydighet, gjeting, jakt, spor(blod/ettersøk), og agility. Hovedsporten er rallylydighet, hvor jeg konkurrerer i elite. 

 

HUNDENE 

Karma, jaktgolden på 9 år. Utdannet terapihund, og jobber i skolen og på sykehuset. Konkurrerer i klasse 2 rally og går blodspor/ettersøk i tillegg til å være en aktiv familiehund. Hun har vært med på 2 leteaksjoner hvor hun har jobbet som ID hund, med fantastisk resultat. Hun elsker å være der det skjer, og er stort sett å finne der barna er!

 

Aiva, jaktgolden tispe av eget oppdrett på 5 år. Utdannet terapihund og jobber i skolen og på sykehuset. Hun er definisjonen på retriever. Alltid noe i munnen, alltid skitten, flink til å "rydde" bordet hvis vi har glemt mat(altså alltid sulten). Skikkelig allround hund, som duger til alt! Konkurrerer på toppnivå i rallylydighet, i åpen klasse jakt og så vidt i gang med agility nå. 

Kion, border collie på 2 år. En herlig gutt, som er med på alt. Han er som regel der sønnen min på 7 år er, de er bestevenner! Han konkurrerer i rallylydighet og trener aktivt gjeting og agility i tillegg. Han er egenhetstestet, og jobbet litt på skolen. Morsom og herlig type. 

 

Charm, kongepuddel på 8 år. Han tok jeg til meg for et par år siden, da eier ble syk. Kjent han i mange år, og var med når han tok terapihundutdannelsen. Hovedadressen hans er hos min mor, men jeg trener og disponerer han som jeg vil, og tar han hjem til meg når det er behov for han i skolen eller på sykehus. En skikkelig stabil og flott herremann, som aldri får nok kos. 

Utdanning / Jobberfaring

Utdanning: 

  • Mer info kommer 

Arbeidserfaring: 

  • Mer info kommer

bottom of page