top of page

Kathrine H. von Tangen Blir Ny Styreleder i NODAT

Pressemelding

Oslo, 12. Feb 2024


Norsk Organisasjon for Dyreassistert Terapi (NODAT) har gleden av å kunngjøre at Kathrine Hurlen von Tangen, grunnleggeren av Dyreassisterte Tjenester, nå går inn som styreleder for organisasjonen. NODAT er et ideelt selskap grunnlagt i 2008 med en visjon om å heve kompetansenivået innen fagfeltet dyreassisterte intervensjoner.


Etter en periode med lite aktivitet blir Kathrine som et frisk pust for organisasjonen. Hennes primære oppgave vil være å etablere et nytt styre som skal utarbeide en plan for organisasjonens videre utvikling.


"Dette gleder jeg meg veldig til å ta fatt på! Jeg har lenge ønsket å skape et samlingspunkt der vi på tvers av organisasjoner kan samarbeide om videreutviklingen av fagfeltet. Dyreassisterte intervensjoner er i rask utvikling internasjonalt, og det er ekstremt viktig at vi i Norge holder tritt med denne utviklingen."

NODAT har siden 2008 hatt som mål å være en plattform for samarbeid, kompetansedeling og utvikling innen dyreassisterte intervensjoner (DAI). Kathrine H. von Tangens har tidligere sittet som medeier og markedssjef i Dyrebar Omsorg før hun valgte å starte Dyreassisterte Tjenester, der hun retter fokus på å gjøre det enklere for privatpersoner og bedrifter til å finne team som tilbyr tjenester innen DAI. På et år har selskapet fått flere faste kunder som Oslo Kommune og Stendi barnevern. DAI-klubben, som også ledes av Dyreassisterte Tjenester, har også vært i stor vekst.


Dyreassisterte tjenester er en seriøs og faglig sterkt bedrift med en leder som har et stort hjerte, engasjement og initiativ for dyr, de hun jobber med og for. Som medlem av DAI-klubben får jeg faglig påfyll, støtte, erfaringsutveksling, trening og utviklingsmuligheter for både meg selv og hundene mine. Jeg treffer andre hyggelige, rause og dyktige folk som brenner for dyrene sine, dyreassisterte tjenester og som har et stort sosialt engasjement for å hjelpe andre, sier Nina Olsen.

Kathrine Hurlen von Tangen har med seg en imponerende kombinasjon av akademisk bakgrunn og praktisk erfaring. Med en bachelorgrad i innovasjon og forretningsutvikling, kombinert med en bred erfaring innen markedsføring, prosjektledelse og oppstartsvirksomhet, har Kathrine et solid fundament for å kunne navigere NODAT gjennom en spennende periode med utvikling.


Kathrines første oppgave som styreleder denne våren er å etablere et sterkt styre som representerer bredden av fagfeltet, med variert kompetanse og utdanning. Dette styret vil være sentralt i utformingen av nye strategiske mål for organisasjonen og vil være avgjørende for den videre utviklingen.


Kunne du tenke deg å bli med i styret? Hvis du er interessert, vennligst send en e-post til Kathrine@dyreassistertetjenester.no for ytterligere informasjon og involvering. Vi ser frem til å ønske nye engasjerte medlemmer velkommen i vårt team.


Norsk Organisasjon for Dyreassistert Terapi (NODAT)


Om NODAT:

Organisasjonen NODAT ble stiftet den 13. september 2008 med visjonen om å heve kompetansenivået og fremme dyreassisterte intervensjoner i Norge. Organisasjonen fungerer som et samlingspunkt for fagfolk, organisasjoner og enkeltpersoner som deler interesse og engasjement for terapeutisk bruk av dyr. 


Comentarios


bottom of page