top of page

Stem frem DAI-klubbens dyrehelter og Ildsjel til finalen av Dyregallaeen 2023!

Vi i DAI-klubben er begeistret for å kunngjøre at tre av våre dyktige medlemmer er nominert til Dyregallaeen 2023! Poppy og Santino er begge kandidater i kategorien "Årets Dyrehelt", mens Øystein er nominert i kategorien "Årets Ildsjel". Vi er utrolig stolte av dem og håper at du vil hjelpe oss med å støtte dem ved å stemme for å få dem til finalen under gallaen i februar 2024.

Tuna, Fjorårets Dyrehelt

Vi kan ikke glemme fjorårets suksess da terapihunden Tuna, også medlem av DAI-klubben, vant prisen for "Årets Dyrehelt" under Dyregallaeen i 2022!


På bildet til høyre ser du Ann-Jonette og hunden Tuna (Terapihuskyene) sammen med Årets hederspris Runar Næss og Gro Saugerud (grunnlegger av Dyregallaen). FOTO: Anna Compton

"Å vinne Årets Dyrehelt med Tuna var en veldig koselig bekreftelse og anerkjennelse av jobben terapihunder gjør. Rent personlig var det spesielt da Tuna og jeg har opplevd så mye for meg nytt som jeg aldri så for meg at jeg skulle få være en del av når jeg fikk min første egne hund i 1996. Tuna er min sjelevenn og en fantastisk læremester på min reise med å lære mer om hvordan hunder kan gjøre en forskjell," sier Ann-Jonette

Nå ber vi om din støtte for å gjenta suksessen og heie frem våre andre dyrehelter, Poppy, Santino og Øystein


Hør podkastepisoden med fjorårets vinnere, Ann-Jonette & Tuna (Årets dyrehelt) sammen med Runar Næss (Årets hederpris).Øystein – Årets Ildsjel

Øystein uttrykker sin takknemlighet for å bli nominert som "Årets Ildsjel". Han understreker også viktigheten av samarbeidet med en hel organisasjon av ildsjeler."Det er veldig hyggelig å bli nominert til ‘Årets Ildsjel’. Det er et fint og beskrivende begrep: ‘ildsjel’. Jeg har tilbrakt mange timer og dager i hønsehus og fjøs i selskap med alle slags dyr for å skape gode stunder for eldre og demenssyke, men har aldri følt at det var arbeid. Det har alltid vært en indre glede som har motivert meg, lykken av å skape øyeblikk som har mening og som består i minnet hos beboerne jeg har med meg."

Stem på Øystein for å anerkjenne hans innsats og dedikasjon!


Santino – Årets Dyrehelt

Santino bærer på en bemerkelsesverdig historie, fra å bli reddet av Mattilsynet som femåring til å bli en sertifisert terapihund. Hans spesielle evne til å nå barn som har opplevd omsorgssvikt gjør ham til en unik og betydningsfull kandidat for tittelen "Årets Dyrehelt".


"Jeg ble utrolig rørt når jeg hørte at noen hadde nominert Santino," sier matmor og hundefører, Kathrine, som nå driver Dyreassisterte Tjenester

Da Santino først kom til sitt nye hjem, visste han ikke hva godbiter eller leker var, men hans enorme glede i å være sammen med mennesker gjorde ham til en naturlig kandidat for terapiarbeid. Etter måneder med dedikert trening, ble han en godkjent og sertifisert terapihund.


Santino har et spesielt øye for barn som har vært utsatt for omsorgssvikt, og hans tilstedeværelse som gledesspreder på barnevernsinstitusjoner har vært betydningsfult.

"Som omplasseringshund med en trøblete fortid, har Santino vist en utrolig evne til å spre glede. Ukentlig jobber han primært med sårbare barn og unge som bor på barnevernsinstitusjon. Han jobber også innen demensomsorg og med studenter. En vanskelig hverdag blir litt bedre med Santino, da han gir ubetinget kjærlighet og inspirerer til deltakelse i aktiviteter," sier Kathrine stolt.

Stem på Santino for å anerkjenne hans utrolige reise og den viktige rollen han har som en dyrehelt for de som trenger det mest!Poppy – Årets Dyrehelt

Poppy bærer med seg en unik sjarm som har gjort henne til en strålende kandidat i kategorien "Årets Dyrehelt".


Den 3,5 år gamle tispen kom til oss da hun var 1,5 år gammel, og siden den gang har hun vært hjertet og sjelen i vårt arbeid," sier matmor og hundefører Lisel Mindt.


Når Lisel åpner bakluka på bilen ved ankomst til Villa Skaar, er Poppy straks entusiastisk og klar for å starte dagen. Hun bærer med seg en unik evne til å registrere stemningsleie hos beboerne. Ved høy energi og glede er Poppy ivrig etter lek og moro, mens hun ved tristhet eller melankoli legger seg ned tett inntil, tilbyr trøst og kjærlighet. Sitte på fanget er en favorittaktivitet, og Lisel beskriver hvordan Poppy med sitt gode vesen blir en uimotståelig kosepartner.

Gi din stemme til Poppy og la hennes varme hjerte og positive påvirkning skinne i rampelyset på Dyregallaeen 2023! 🐾❤️

Vi oppfordrer alle våre støttespillere til å delta i avstemningen og hjelpe oss med å få Poppy, Santino og Øystein til finalen på Dyregallaeen 2023. Deres innsats og dedikasjon fortjener å bli hyllet, og vi er takknemlige for all støtte!


Husk å besøke Dyregallaeens nettside for å stemme på dine favoritter og følg med på gallaen i februar 2024 for å se hvem som blir kåret til vinnere. Takk for at du støtter DAI-klubbens dyrehelter og ildsjel! 🐾❤️

Kommentare


bottom of page