top of page

Våre medlemmer

DAI-Klubben

Vi er stolte av å presentere medlemmene som utgjør hjertet av vår kjære klubb. Hver enkelt person bringer unike ferdigheter og lidenskaper til fellesskapet vårt.

 

Sertifiserte Medlemmer:

Disse medlemmene har gjennomgått grundig opplæring og er sertifiserte innen spesifikke fagområder og fra ulike aktører. De representerer ekspertisen og dedikasjonen som kjennetegner vår klubb.​​

Andre medlemmer: 

I DAI-Klubben er fellesskapet vårt mangfoldig, med medlemmer som spenner fra instruktører og etologer til engasjerte ansatte og verdifulle samarbeidspartnere. Våre instruktører deler kunnskap og erfaring for å veilede og inspirere andre medlemmer, mens etologene bringer dyp innsikt i dyreadferd og beriker våre tilnærminger til dyreassisterte intervensjoner. Interessenter, enten de er nye eller erfarne, deler en felles interesse for vårt arbeid, og deres engasjement er uvurderlig. Vi verdsetter også våre samarbeidspartnere, som støtter klubben med ressurser, kunnskap og annen støtte, og sammen bygger vi et sterkt nettverk for å nå vårt felles mål.

Sertifiserte medlemmer

Andre medlemmer av DAI-Klubben

bottom of page